Gardens America

36rascom

Overview

  • Posted Jobs 0
  • Viewed 176

Company Description

Ju större antalet åtgärder som krävs, desto mindre sannolikt är det att de någonsin inträffar. Detta är det enkla sättet att titta på det, men som vi kommer att behandla senare, antalet händer som delas spelar en stor roll i vår satsningsstrategi. Om du inte visste om detta tidigare, https://sw.poker-plans.com gör du det nu Men om det fanns 3 andra personer på bordet och du var tvungen att dra från en stapel som innehöll 15 kort i stället för 45 kort, är sannolikheten att personen du hoppades att sikta för ett överpar eller flush skulle redan ha fått en hand, och när du fattar ett beslut, skulle han ha gått ner.

Om det är en en-till-en (2-man-1-deal) dragning, då kan du sitta där försöker bestämma vem att gå efter om du vet att det inte kommer att hända. Det betyder att potten storlek kommer att vara mycket lägre än om det fanns bara de 2 spelare du handlar med. Nu ökar antalet handhandlade händer och för att händerna ska matcha de genomsnittliga handlade händerna måste värdet på händerna öka eller minska i enlighet därmed.

Men låt oss säga att de sju dyker upp och vi delar inte korten jämnt. Så om antalet spelare är 4 och du hamnar med 1 mer person som dök upp för att spela, lägger vi till en annan hand till affären, vilket gör affärsstorleken fördubblad. Om du hamnade med en mindre, skulle du ta bort en annan hand och minska deal storlek med 1 vilket gör handen mindre värdefull. Så, i ett enkelt spel för pengar, betyder det att om du har 100 och spelar tills du antingen vinner eller förlorar, ska du antingen lämna bordet eller högst bara satsa en 100 dollar chip.

Om du inte vinner mycket bör du inte spela mycket. Men gå inte för djupt. Det enklaste är att satsa storleken på din senaste vinst när du börjar spela. När den andel du har tillgänglig för att satsa ökar du kommer att se fler spel spelade till en genomsnittlig total av de två föregående, eftersom du kan vinna på fler situationer med en något större bankrulle. Den vanligaste insatsen bland riktiga pokerspelare är all-in vilket innebär att du helt enkelt satsar hela du hade precis innan du började ett spel, istället för en liten andel av din bankrulle.

Efter en vecka eller så kommer ditt genomsnittliga belopp du vinner och förlorar att beräknas och du kommer att ha det exakta beloppet. Så, om du spelar på detta sätt, kan du säga att din riktiga pengar poker spelar karriär kommer att ha en varaktighet av 8 månader, men om du spelar turneringar, kommer det att pågå 4 månader. Men om du har för mycket pengar kommer du inte att spela de viktigaste händerna i en turnering, som till exempel andra omgången.